Mandag. 26. august 2019

GOD SOMMER

Vi har nå lagt bak oss en fantastisk vårsesong og vil gjerne takke alle for deres tilstedeværelse på dansekvelder og kurs.

Det er fullt hus og topp stemning hver eneste onsdag, og kursene går så det suser.

Velkommen tilbake til høsten som vår første dansekveld er 21. august kl 18.30, og vår første kursrekke som starter 26. august kl 18.00

Vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER !

Sommerhilsen fra styret

Dansekveld onsdag 28 august på Pors

Neste dansekveld på Pors Klubbhus er onsdag 28.august fra kl.18:30 til 21:30.

På dansekveldene våre møtes folk i alle aldre og med alle stilarter av swingen til en hyggelig kveld med dans, en liten prat og masse glede. Alle er hjertelig velkommen, om du er medlem eller ikke. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller har danset i mange år, det er rom for alle som har glede av dansen. Har du lyst til å bare se på - ja så er du velkommen da også!

Swingkurs på Pors Klubbhus mandag 26. august

Mandag 26. august starter en ny rekke i våre populære dansekurs i Folkeswing for både nybegynnere og viderekommende. Kursene går over 6 mandager. Nybegynnerkurset begynner kl. 18.00 og videregående kl. 20.00. For priser, se Dansekurs. For mer info og påmelding ring Grenland Rock & Swing på mobil 97301858.
Grenland Swing Dance Open 2019

27. sep. kl. 19:00-28. sep. kl. 23:59

Grenland Rock og Swing klubb arrangerer GRENLAND SWING DANCE OPEN for 21. året på rad, og vi håper at du vil være med, som deltaker eller tilskuer, på en storslått dansekonkurranse. Fredag og lørdag kveld arrangerer vi dansefest. Arrangementet er på Folkets hus i Porsgrunn.

KLASSER:
Barn 1 og 2
Junior
Voksen A-B-C
Senior 1 og 2 A-B-CKlubbstyre

Klubbstyre: Anne Kristine, Rita, Anette, Kai, Lill Randi, Hilde og Vegard
John og Jan Oddmund (ikke med på bilde)


Innmelding i klubben

Det er mange fordeler ved å være medlem hos oss med subsidierte priser på alle arrangementer som klubben arrangerer selv eller er med på:
Ukentlig dansekvelder, forskjellige dansetilstelninger/dansegalla, romjulswing, Grenland Dansecup, dansekurs vår og høst, låvedans osv. Og ikke minst, du blir med i et sosialt dansemiljø hvor trim med glede og gode venner er det viktigste!
Innmeldingsskjema finner du under "Om Klubben" i registeret til venstre eller gå rett til skjemaet her.


Støtt oss når du tipper

Nå kan du støtte klubben hver gang du tipper Lotto, Tipping eller andre spill fra Norsk Tipping. Ved å registrere vårt organisasjonsnummer hos Norsk Tipping støtter dere oss med 5% av innsatsen når dere tipper. Det som må gjøres er å registrere inn vårt organisasjonsnummer til ditt spillkort hos kommisjonæren.

Grenland Rock & Swingklubbs org.nr: 963867778
les mer...


Imaker publiseringsløsning - © 1996 - 2009 Imaker as