Søndag. 24. September 2017

Grenland Swing Dance Open i Porsgrunn 30. september

Grenland Swing Dance Open og Nordisk Bugg Cup arrangeres i Storesalen Folkets Hus Porsgrunn!

Vi har den glede, i samarbeid med Norges Danseforbund, Swing og Salsa seksjonen, å invitere alle danseglade fra fjern og nær til rankingstevne:
Grenland Swing Dance Open 2017 og Nordisk Bugg Cup !
Arrangementet vil, som ifjor, bli arrangert i Storesalen i Folkets Hus i Porsgrunn. Folkets Hus ligger rett ved Hotell Vic hvor vi har gode priser for overnatting. Opplegget er som tidligere med velkomstdans fredag, konkurranse lørdag og stor dansefest lørdag kveld. I år ,også det som ifjor, har vi DJ både fredag og lørdag. Dansen er selvsagt åpen for alle danseglade.
Som tilskuer under konkurransen får du en flott anledning til å se de beste danserne i Norden innen Folkeswing,Boogie Woogie, Bugg, Trio, Rock'n Roll, Lindy Hop, West Coast Swing, Salsa (Bachata, Cubansk, Linje) og Show i et fyrverkeri av en konkurranse!
Også i år er konkurransen en del av Nordisk Bugg Cup og vi håper på mange dyktige dansere fra Sverige, Danmark og Finland i tillegg til våre egne. Nordisk Bugg Cup vil bestå av 4 konkurranser i de nordiske landene hvor man får poeng etter plasseringen. Paret som har flest poeng til slutt er Nordens beste buggere.

Det innføres nå gratis konkurransedansing for førstegangsdansere i folkeswing, bugg og boogie woogie.
Det vil si; Forbundet betaler start-lisens og konkurranseavgift for disse parene.. Husk å informere i din klubb om dette!

Mer info og påmelding kan dere se her!Swingkveld på Kafè K fredag 13. oktober

Swingmiljøene i Grenland:
Grenland Rock & Swing Klubb, Gla'foten og Kom og Dans Telemarkswing innbyr til en felles dansekveld på Kafè K i Porsgrunn fredag 13. oktober. Dørene åpnes kl. 19:30, musikken starter kl. 20:00 og vi avslutter kl. 24:00. Inngang kr. 50,-.