Tirsdag. 17. september 2019

Dansekveld onsdag 18. september på Pors

Neste dansekveld på Pors Klubbhus er onsdag 18. september fra kl.18:30 til 21:30.

På dansekveldene våre møtes folk i alle aldre og med alle stilarter av swingen til en hyggelig kveld med dans, en liten prat og masse glede. Alle er hjertelig velkommen, om du er medlem eller ikke. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller har danset i mange år, det er rom for alle som har glede av dansen. Har du lyst til å bare se på - ja så er du velkommen da også!

Medlemsmøte før DK 18. september på Pors kl 17:45

Medlemsmøte onsdag 18, september før dansekvelden på Pors Klubbhus. Møtet starter kl. 17:45.
GRS er en super trivelig og flott klubb og det vil vi fortsette å være. Men er det noen som har noen forslag og ideer for å gjøre klubben enda bedre, så kom med det da.


Hilsen Kai Tangen, Styreleder

Grenland Swing Dance Open 2019

27. sep. kl. 19:00-28. sep. kl. 23:59

Grenland Rock og Swing klubb arrangerer GRENLAND SWING DANCE OPEN for 21. året på rad, og vi håper at du vil være med, som deltaker eller tilskuer, på en storslått dansekonkurranse. Fredag og lørdag kveld arrangerer vi dansefest. Arrangementet er på Folkets hus i Porsgrunn.

KLASSER:
Barn 1 og 2
Junior
Voksen A-B-C
Senior 1 og 2 A-B-CKlubbstyre

Klubbstyre: Anne Kristine, Rita, Anette, Kai, Lill Randi, Hilde og Vegard
John og Jan Oddmund (ikke med på bilde)


Innmelding i klubben

Det er mange fordeler ved å være medlem hos oss med subsidierte priser på alle arrangementer som klubben arrangerer selv eller er med på:
Ukentlig dansekvelder, forskjellige dansetilstelninger/dansegalla, romjulswing, Grenland Dansecup, dansekurs vår og høst, låvedans osv. Og ikke minst, du blir med i et sosialt dansemiljø hvor trim med glede og gode venner er det viktigste!
Innmeldingsskjema finner du under "Om Klubben" i registeret til venstre eller gå rett til skjemaet her.


Støtt oss når du tipper

Nå kan du støtte klubben hver gang du tipper Lotto, Tipping eller andre spill fra Norsk Tipping. Ved å registrere vårt organisasjonsnummer hos Norsk Tipping støtter dere oss med 5% av innsatsen når dere tipper. Det som må gjøres er å registrere inn vårt organisasjonsnummer til ditt spillkort hos kommisjonæren.

Grenland Rock & Swingklubbs org.nr: 963867778
les mer...


Imaker publiseringsløsning - © 1996 - 2009 Imaker as